Vybrať región
sk
Vytlačiť

Asseco Central Europe rozširuje portfólio o registratúrne riešenia s podporou prémiového partnera

Verejná správa nezadržateľne smeruje k digitalizácii a vyššej transparentnosti. Asseco Central Europe akvizíciou v spolupráci s popredným európskym softvérovým producentom vytvorilo novú divíziu, ktorá poskytuje registratúrne riešenia.

„Spojenie tímu s dvadsaťročnými skúsenosťami v implementácii produktov Fabasoft a medzinárodnej spoločnosti Asseco vnímame ako prospešné pre všetky zúčastnené strany. Očakávame, že zabezpečí spoľahlivé implementácie a riešenia pre zákazníkov na Slovensku a v Českej republike.“ Povedal Leopold Bauernfeind, člen predstavenstava Fabasoft AG.

Riešenia na báze produktov Fabasoft spĺňajú podmienky štandardizácie administratívnej výmeny spisov v orgánoch verejnej správy platné v Európskej únii a teda aj v Slovenskej republike. Orgány štátnej správy a samosprávy tak implementáciou certifikovaných Fabasoft riešení dosahujú predpísané štandardy v oblasti registratúry.

Tím divízie Fabasoft tvoria špičkoví odborníci na správu a riadenie dokumentov s viac ako dvadsaťročnými skúsenosťami na slovenskom trhu. Presunom projektového a servisného tímu sa tak ukončila akvizícia časti podniku spoločnosti DWC Slovakia, počas ktorej sa Fabasoft experti integrovali do štruktúr a procesov spoločnosti Asseco Central Europe.

Znalosť technológií, skúsenosti z implementácie a spolupráca priamo s centrálou Fabasoft garantujú súčasným aj budúcim zákazníkom registratúrnych riešení kontinuálnu systémovú, aplikačnú aj analyticko-vývojárskú podporu.

Produkty Fabasoftu úzko spolupracujú so štandardizovanými informačnými systémami a sú certifikované pre použitie s ERP riešeniami SAP a kancelárskymi a databázovými aplikáciami Microsoftu.


Vytlačiť