Vybrať región
sk
Vytlačiť

Na konferencii „eHealth Week“ v Budapešti sa predstaví aj Asseco Group

Healthcare business unit  skupiny Asseco sa zúčastní  v dňoch 10.-12. mája 2011 v Budapešti  v Maďarsku konferencie „eHealth Week“ (Týždeň elektronického zdravotníctva), zameranej  na IT riešenia na podporu elektronického zdravotníctva.

Hostiteľom tohtoročnej konferencie je maďarské predsedníctvo EÚ.Toto podujatie, ktoré sa organizuje spolu s ministerskou konferenciou Európskej komisie a výstavou Svet zdravotníckych informačných technológií (WoHIT), bude najväčším celoeurópskym podujatím v oblasti elektronického zdravotníctva vôbec.

V spoločnej expozícií budú participovať spoločnosti Asseco Central Europe, a.s., Asseco Poland SA a GlobeNet, ktoré predstavia svoje produkty a biznis riešenia pre celú vertikálu segmentu zdravotníctva počnúc centrálnymi  orgánmi a orgánmi samosprávy, cez zdravotné poisťovne až po poskytovateľov zdravotnej starostlivosti. V expozícií Asseco sa budú prezentovať okrem iného aj riešenia pre výmenu zdravotnej dokumentácie na národnej a regionálnej  úrovni, riešenia pre ePreskripciu, produkčné systémy pre zdravotné poisťovne a nemocničné informačné systémy. Tieto riešenia budú doplnené o informačné materiály izraelskej spoločnosti  Matrix IT.

Bližšie informácie o predstavených produktoch (v anglickom jazyku):

Asseco Group v oblasti zdravotníctva

Asseco Central Europe
Projekt: Všeobecná zdravotná poisťovňa
Projekt: Portál zdravotných poisťovní
Projekt: Elektronická zdravotná knižka
Prezentácia všetkých produktov

Asseco Poland
Asseco Medical Management Solutions (AMMS)
Asseco EHR
Hospital Information Portal (HIP)
IT System for the National Healthcare Fund
Implementation of System for Monitoring Preventive Programs (SIMP) in National Healthcare Fund (NHF)
Prezentácia všetkých produktov

Matrix IT
Tafnit
SmartCab


Vytlačiť