Vybrať región
sk
Vytlačiť

Asseco Central Europe uzatvorilo strategické partnerstvo s TurboConsult

Bratislava, 17. decembra 2019: Spoločnosť Asseco CE rozširuje svoje portfólio riešení a produktov vo finančných službách prostredníctvom akvizície českej spoločnosti TurboConsult, pričom sa stáva jej 100 percentným vlastníkom. Spoločnosť je dodávateľom informačných systémov pre finančné inštitúcie s medzinárodným pôsobením.

TurboConsult pôsobí na trhu už takmer 30 rokov a primárne sa zaoberá softvérovými riešeniami vo finančníctve, najmä v bankovom sektore. Sú to riešenia pre stavebné sporiteľne, družstevné záložne, nebankových poskytovateľov úverov, finančných sprostredkovateľov a fintech spoločnosti. Firma má viac ako 70 zamestnancov a jej ročné tržby sa pohybujú nad 100 mil. Kč.

„Vďaka partnerstvu so spoločnosťou TurboConsult sme posilnili našu pozíciu lídra v poskytovaní softvérových služieb pre bankový sektor. Na českom trhu stavebných sporiteľní získame 100 percentný podiel,“ povedal pri príležitosti investície Jozef Klein, CEO Asseco CE.

„Partnerstvo so silným hráčom na medzinárodnom trhu nám umožní stať sa relevantným partnerom aj pre veľké nadnárodné spoločnosti,“ uviedol pri podpise zmluvy Vladimír Jareš, zakladajúci spoločník a konateľ TurboConsult.


Vytlačiť